Geschiedenis Campus

In 2009 is er voor het eerst contact geweest met de EUR, over het beginnen van een reparatiepunt op de Erasmus Campus in Rotterdam. Dit is toen niet doorgegaan door de verbouwingen op Rotterdam en Dordrecht Centraal Station.

In 2014 is er opnieuw contact gelegd en zijn de onderhandelingen begonnen. Na een paar maanden van besprekingen en locaties bekijken is er besloten om in Gebouw H, ruimte HT-46 een werkplaats in te richten. Uiteindelijk zijn we op 15 september 2014 begonnen.

Al snel zou blijken dat heel veel mensen stonden te springen om een fietsenmaker op de campus. We hadden vrij snel al een aantal vaste klanten en uit de velen reacties bleek dat veel mensen erg blij waren dat er een fietsenmaker zo dichtbij zat. Een goed begin!

De reparaties en verkoop van accessoires zijn vanaf het begin een succes gebleken, echter de verkoop van fietsen kan altijd beter. Het afstellen van de collectie gebruikte fietsen bleek wat lastiger dan vooraf gedacht. We wisselen het assortiment regelmatig en denken inmiddels een goede mix op voorraad te hebben.

Door het gebrek aan ruimte is de verkoop van nieuwe fietsen uitsluitend op bestelling. Wel kunnen we vrijblijvende fietsen uit onze andere filialen naar de campus brengen om ze aan de klant te laten zien.

In de toekomst denken we aan het vergroten van de bedrijfsruimte om nog beter op de wensen van de consument in te kunnen spelen.