Geschiedenis Rotterdam

Na een jaar werd er een tweede werkplek gemaakt om aan de vraag te kunnen voldoen. De verkoop van gebruikte fietsen bleek een gouden zet te zijn.

Eind jaren ‘90 heeft er een verbouwing plaats gevonden om de ruimte efficiënter in te delen en om zo 5 werkplekken, een winkel en meer ruimte voor gebruikte fietsen en huurfietsen te creëren.
Het kantoor, winkel en werkplaats werden achter elkaar gebouwd zodat er op de plaats van het oude kantoor een grote ruimte gemaakt kon worden voor gebruikte fietsen en een bagagestalling.

Door deze verbouwing werd het ontzettend druk in voornamelijk reparaties, verhuur en verkoop van gebruikte fietsen. We konden opeens nieuwe fietsen aanbieden en ons aanbod accessoires vergroten door deze nieuwe uitstraling.

In 2007 kregen we bericht dat het Centraal Station verbouwd werd en we tijdelijk moesten uitwijken naar het Groothandelgebouw. Er werd een mooie winkel ingericht in samenwerking met NS. Helaas was de bewegwijzering nihil en raakte we in het begin veel klanten kwijt. Gelukkig was er door de grote stroom van toeristen voor huurfietsen genoeg werk en kwamen de vaste klanten na een tijd weer langzaam terug naar onze winkel/werkplaats.

In november 2013 is de fietsenstalling opgeleverd onder het stationsplein. Deze ruimte mochten we in dezelfde maand in gebruik nemen. Na de verhuizing hebben we onze "nieuwe" winkel netjes in kunnen richten in de stijl die u van Bike Totaal C Zwaan gewend bent. 

In 2015 zijn we opnieuw begonnen met het beste vouwfiets merk van de wereld: Brompton. We willen hiermee uitgroeien tot dé Brompton winkel van Nederland. Hiervoor zijn we ook begonnen op Twitter, Instagram, Facebook en Pinterest om al onze klanten op de juiste manier te bereiken. 

We zijn in 24 jaar uitgegroeid tot een begrip in Rotterdam en wij willen iedereen bedanken die daar op welke manier dan ook aan bij heeft gedragen!